Marchese

Shinobi  schoen

De Marchese Shinobi is een schoen met een uitstekende pasvorm, super licht met een harde en stijve kuipzool van carbon voor ultieme controle op hoge snelheden. Door de betere ondersteuning ook aan de voorzijde van de voet resulteert dit in een krachtige klap aan het einde van de afzet.  De Shinobi schoen is iets minder stijf dan de Ikazuchi, ook aan de bovenkant van de schoen. Thermoplastisch, dus de perfecte fit! Een staaltje vakmanschap uit Italie met aandacht voor ieder detail.

Rookie schoen

De schoen is speciaal ontworpen voor de aankomende professional. Thermoplastiche hiel en enkel. Medium stijfheid voor meer comfort. De schoen is geschikt voor een schaats en skeeler onderstel. Het schaatsonderstel (allmount ijzer)  â€˜groeit’ mee met de gebruiker waardoor deze junior alleen de schoenen hoeft te wisselen wanneer deze te klein worden.

Ikazuchi 853 ijzer

Topmodel uit de Marchase collectie. Technologie uit de worldcup. Onstapnnen op het rechte eind en superieure bochten op topsnelheid! De lichtste schaats op de markt!