Schaatskleding

Of je nu schaats op de ijsbaan of op natuurijs, kleding is een erg belangrijk onderdeel. Goed ademende, beschermende en lekker zittende kleding zorgen ervoor dat u met meer plezier schaatst. U vindt bij ons een grote verscheidenheid aan kledingmerken.

Op de ijsbaan kan het warm tot zeer koud aanvoelen, het is belangrijk uw kleding hierop aan te passen. Laat u adviseren bij ons in de winkel door het team Van Tol Sport. Zij zijn zelf doorgewinterd in diverse sporten en hebben de nodige ervaring opgedaan.

Als u bijvoorbeeld de Weisenssee of wellicht de Elfstedentocht gaat schaatsen is het van top priorieit om uw goed aan te kleden.

Bescherming

Schaatsen brengt het risico op vallen met zich mee. Er zijn verschillende artikelen die u hiertegen zullen beschermen. Voor de schenen, enkels en handen zijn er keflar scheenbeschermers die er voor zorgen dat er geen snijwonden ontstaan. Als val bescherming zijn er knie-, heup- en elleboogbeschermers van Mc Davids die zeer gemakkelijk mee bewegen.

Helmen zijn er zonder of met vizier om bevriezing tegen te gaan. Wij verkopen helmen van Casco, Marchese en viking. Er bestaat ook een muts met padding van het merk Ripcap die als valhelm fungeert.

 

Afbeeldingsresultaat voor Viking schaatshelmcasco-speedair-zwart-zonder vizier

imagecasco-speedairo-rs-zwart-rood- Imagecasco-vizier-vautron